Напрями досліджень мовної особистості у сучасній лінгвістиці - Єрьоменко, С. В. (Записки з романо-германської філології, 2014)
У статті розкрито погляди вчених на поняття „мовна особистість”, окреслено існуючі напрями досліджень мовної особистості у лінгвістиці, проаналізовано взаємозв’язок понять „дискурс” і „мовна особистість”.