Особливості утворення та функціонування семантичних неологізмів англійської мови в сфері інтернет-комунікації - Дзюбіна, О. І. (Записки з романо-германської філології, 2014)
Неологізми є інноваціями в будь-якій мові. Нові слова з’являються щодня і їх число в англійській мові швидко зростає, особливо в сфері Інтернет-комунікації. В статті розглянуто способи збагачення лексичного складу мови та лексико-семантичних інновацій у мережі Інтернет. Встановлено причини зміни лексичного значення твірного слова. Проаналізовано їх словотвірні та функціональні особливості.