Синтактико-стилістичні характеристики авторських відступів в англомовних художніх прозових текстах ХІХ-ХХ ст. - Архіпова, І. М. (Записки з романо-германської філології, 2014)
Робота присвячена виявленню лінгвостилістичних характеристик авторських відступів в англомовних художніх прозових текстах ХІХ-ХХ ст. З позиції когнітивної лінгвістики схарактеризовано синтактико-стилістичні властивості авторських відступів, до яких віднесено конвергентний, дивергентний і конвергентно-дивергентний способи їхньої організації в художньому просторі тексту.