РИТОРИКО-ПРОСОДИЧСПЕЦИФІКА НІМЕЦЬКОГО МІТИНГОВОГО ДИСКУРСУ - Артюхова, А. О. (Записки з романо-германської філології, 2022)
Статтю присвячено вивченню риторичних та просодичних особливостей німецького мітингового дискурсу. Дослідження проведене на матеріалі мітингових виступів діячів політики та культури Німеччини. У роботі визначено статус мітингового дискурсу, його дискурсивні й лінгвальні характеристики, на основі розробленої комплексної методики інструментально-фонетичного дослідження встановлено специфіку просодичного оформлення мітингового дискурсу, що характеризується посиленням просодичної інтенсивності.