ДО ПИТАННЯ РОЗМЕЖУВАННЯ ПОНЯТТЬ ІДІОСТИЛЬ ТА ІДІОЛЕКТ МОВНОЇ ОСОБИСТОСТІ. - Федотова, Марія Анатоліївна (Записки з романо-германської філології, 2022)
Робота присвячена вивченню понятть „ідіостиль” та „ідіолект” мовної особистості, з’ясуванню їхніх ознак та критеріїв розмежування.