ОСНОВНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ НАЙМЕНУВАНЬ МАРКЕТИНГОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ. - Улітіна, Наталя Олександрівна (Записки з романо-германської філології, 2022)
У статті досліджуються словотвірні і лексичні взаємозв’язки в системі маркетингової лексики на термінологічному і професійному рівнях з метою виявлення як загальних, так і специфічних особливостей у стилістично відмінних шарах.