ПЬЄР ПАОЛО ПАЗОЛІНІ: ЕПІГРАМА У ЙОГО ТВОРЧОСТІ - Потапова, Ірина Миколаївна (Записки з романо-германської філології, 2022)
Стаття є спробую визначити на матеріалі італомовної художньої літератури місце, яке посідає епіграма у поетичній творчості П.Пазоліні. В статті також розлядаються головні теми та особливості двох епіграматичних збірок поета