НЕЗВИЧНИЙ ДИСКУРС ВІРДЖИНІЇ ВУЛФ - Ігіна , Олена Володимирівна (Записки з романо-германської філології, 2022)
У статті розглянуто оригінальну структуру біографії вікторіанської поетеси Е. Барретт Браунінг, яку подано з точку зору основного фокалізатора – спаніеля Флаша. Основним наратором виступає В.Вулф, але вона використовує і “документатора” – другий голос наративу, який документує описане цитатами з опублікованого листування Е. Барретт Браунінг.