ДИСКУРС ЯК ОБ’ЄКТ КОГНІТИВНОЇ ЛІНГВІСТИКИ - Бондаренко, Євгенія Валеріївна (Записки з романо-германської філології, 2022)
В статті розглядається проблема дослідження дискурсу як статичного й динамічного середовища вербальної об’єктивації і структурування картини світу. Описано метод моделювання її складових у вигляді матриці доменів на прикладі ключового концепту ЧАС в англомовному філософському дискурсі