КРИТЕРІЙ ПРЯМОЇ / НЕПРЯМОЇ ФОРМИ РЕАЛІЗАЦІЇ МОВЛЕННЄВИХ АКТІВ ПОЗИТИВНОЇ ОЦІНКИ (на матеріалі англомовного діалогічного дискурсу) - Бігунова , Наталія Олександрівна (Записки з романо-германської філології, 2022)
В статті надається визначення мовленнєвим актам схвалення, похвали, комплімента і лестощів як мовленнєвим актам позитивної оцінки. Аналізуються засоби прямої та непрямої реалізації мовленнєвих актів позитивної оцінки в англомовному діалогічному дискурсі.