КОНЦЕПТ GENIUS В АНГЛОМОВНІЙ НАУКОВІЙ КАРТИНІ СВІТУ - Строченко, Л. В. (Записки з романо-германської філології, 2018)
Стаття присвячена дослідженню особливостей вербалізації концепту GENIUS в англомовній науковій картині світу. В роботі наведено основні аспекти дослідження картини світу та її варіантів; проаналізовано дефініції лексичної одиниці genius в англомовних спеціалізованих словниках; виокремлено концептуальні ознаки досліджуваного концепту в науковій картині світу.