СПЕЦІФІКА ПРОФЕСІЙНОЇ ЛЕКСИКИ ПЕДАГОГІЧНОЇ СПРЯМОВАНОСТІ - Мулик, К. О. (Записки з романо-германської філології, 2018)
В статті зроблено аналіз професійної лексики педагогічної спрямованості. Визначено специфіку професійної лексики педагога. Зроблено висновок щодо специфіки англійських термінологічних словосполучень педагогічної галузі.