МІСЦЕ ЧИСЛІВНИКІВ В ДОСЛІДЖЕННІ ГЕРМАНСЬКИХ МОВ - Ярмолович, Г. Ю. (Записки з романо-германської філології, 2018)
Статтю присвячено вивченню матеріалів теоретичних та практичних досліджень за темою “Розвиток числівників в германських мовах”. Автор представляє позиції закордонних та вітчизняних науковців, умовно розподіливши їх за темами: походження концепту числа, етимологія числівників, реконструкція найдавніших форм числівника, їх варіативність та функціонування у тексті.