ДІАХРОНІЧНЕ ДОСЛІДЖЕННЯ ІМЕННИКІВ ЗІ ЗНАЧЕННЯМ ЗБІРНОСТІ В НІМЕЦЬКІЙ МОВІ - Голубенко, Л. М.; Кулина, І. Г. (Записки з романо-германської філології, 2018)
Стаття присвячена діахронічному дослідженню іменників зі значенням збірності на матеріалі словників готської, давньоверхньонімецької та нововерхньонімецької мов.