РЕЦЕНЗІЯ НА МОНОГРАФІЮ Н.О. БІГУНОВОЇ «ПОЗИТИВНА ОЦІНКА: ВІД КОГНІТИВНОГО СУДЖЕННЯ ДО КОМУНІКАТИВНОГО ВИСЛОВЛЮВАННЯ» Одеса: КП ОМД, 2017. – 580 с. УДК 811.111’23’371’42. Б 597. ISBN 978-617-637-133-5 - Ільченко, О. М. (Записки з романо-германської філології, 2017)
.