ПРОСОДИЧНА ІНТЕРФЕРЕНЦІЯ В МОВЛЕННІ АНГЛОМОВНИХ МЕШКАНЦІВ КВЕБЕКА - Русавська, О. О. (Записки з романо-германської філології, 2017)
У статті досліджуються особливості прояву просодичної інтерференції в мовленні англомовних мешканців Квебека. Проведений аналіз мелодійних характеристики мовлення мешканців Квебека виявив, що обидві мови і англійська, і французька можуть служити джерелом просодичної інтерференції.