Рецензія на монографію Віктора Васильовича Дребета «Декодування іменників у німецькомовних текстах художньої прози та преси» (Тернопіль: Тернопіль: «Астон», 2016, 398 с.) - Козловський, В. В. (Записки з романо-германської філології, 2017)
.