Комунікативно-прагматичний та граматичний аспекти мовних засобів - Шевченко, Г. В. (Записки з романо-германської філології, 2017)
У статті аналізуються особливості вживання вербальних та невербальних мовних засобів на основі англомовних виступів під час судових засідань. Загальні характерні граматичні риси аргументативного дискурсу та функціонування інтердискурсу розглядаються в межах юридичного дискурсу.