Сінергійно-сінергетичний підхід у дослідженні релігійного дискурсу - Кравченко, Н. О. (Записки з романо-германської філології, 2017)
В статті розглянуто основні положення лінгвосінергетики, виявлено та описано сінергійні процеси та явища з широкого спектру синергетичних процесів, обґрунтовано доцільність дослідження релігійного дискурсу крізь призму богословської концепції сінергизма.